Gastenboek

Bekijk ook de reacties op: zoover

Pagina: 1 2 3  
[SCHRIJVEN]
Sat Oct 03, 2020 13:51:26
Renske Meijer
Wij hebben met 6 vriendinnen een fantastische midweek gehad in vakantiehuis De Vink, waar het ons aan niets heeft ontbroken. Het is een prachtig afgewerkt en ruim huis, met 2 luxe badkamers en prima bedden. Wat is het hier aan de rand van het bos nog heerlijk slapen; donker en met alleen het geluid van een enkele uil in de nacht! Overdag hebben wij veel paardgereden. In de prachtige bossen en over de heide direct naast het park was dat extra genieten. De paarden zijn zonder uitzondering zeer vriendelijk en gehoorzaam, we konden met een gerust hart met ze op pad en vonden het leuk om de paarden ook zelf te verzorgen. Op Zonnetij gaat alles nog gemoedelijk en in goed vertrouwen, heel bijzonder. Het was 4 dagen lang alleen maar genieten. Wij komen absoluut terug!
Wed Sep 02, 2020 15:43:03
Merel
We hebben een heerlijke week achter de rug in het vakantiehuis De Vink met het hele familie (6 personen, een baby en 2 honden). Het huis is prachtig en alle gemakken voorzien. 10 meter van het huis sta je al in het prachtige bos en om de hoek is het Dwingelderveld. Het vakantiepark is erg mooi, rustig en de mensen erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Sat Apr 20, 2019 14:06:53
Familie Lanting
We zijn van vrijdagmiddag 12 april 2019 tot en met zondagmiddag 14 april 2019 met de hele familie (16 personen) te gast geweest op het prachtige en rustige vakantiepark ZONNETIJ en mochten verblijven in de groepsaccommodatie LIJSTER/LEEUWERIK. Van alle gemakken ruimschoots voorzien en uitermate geschikt voor de hele familie, van jong tot oud. We hebben metelkaar een prachtig weekend gehad ondanks het koude weer. Maar tussen de buien (soms met sneeuw en hagel) door toch nog heel fijn in de nabije omgeving kunnen wandelen en fietsen. En...last but not least, Mariska, bedankt voor de hartelijke ontvangst. Wat ons betreft, komen we graag nog eens weer.
Wed Sep 12, 2018 10:32:26
johannes kriekel
Wat een geweldige plek!! Samen met mijn dochter op de camping en elke dag paardrijden.De paarden zijn super betrouwbaar en lekker fris in het hoofd. Fam. Boonstra, heel erg bedankt.
Sun Jun 10, 2018 13:29:48
Tara-Erina
lieve paarden en een geweldige locatie. een mooie route door het bos.
Sat Jun 02, 2018 17:08:38
Vera Molenaar
Elke zomervakantie ga ik met vriendinnen en onze paarden op vakantie bij Vakantiepark Zonnetij. Elke keer wanneer ik over het terrein loop voel ik me relaxed en vrij. Er hangt een hele fijne sfeer en ik vind dat het allemaal goed georganiseerd is. Echt een plek waar je kan genieten en tot rust kan komen. De natuur rondom het vakantiepark, in het Dwingelerveld, is echt prachtig en het verveelt nooit.
Thu May 31, 2018 19:15:36
Familie van der Vlist
Wij zijn met het gezin al vaak op zonnetij geweest.En nog steeds tot volle tevredenheid.De sfeer is absoluut goed ,en het hele gezin Boonstra is ronduit gastvrij te noemen.Dit voorjaar hebben wij kunnen genieten van T'gebint waar we vaak een bakkie koffie gingen doen met gebak. En waar de kinderen vaak te vinden zijn voor een lekker italiaans ijsje, of gewoon een spelletje als het weer wat minder is.Zeker in de zomermaanden wordt er veel georganiseerd, en hoeft er niemand buiten de boot te vallen. Van groot tot klein. Onze kinderen vinden het heel fijn om buitenritten te maken op de paarden/pony's en wij als ouders fietsen graag mee door de mooie omgeving. Dorp is dichtbij,net zoals het open luchtzwembad. 5 min. fietsen. Het is leuk om te zien hoeveel plezier de familie beleefd aan het ontvangen van alle gasten. Zowel op de camping als in de huisjes. met als topweek de gasten van Tracks Travel, in de groepsaccomodate. Deze mensen hebben allemaal een beperking, en worden volledig opgenomen op het park.Erg leuk om te zien en mee te maken. En dat is voor ons ZONNETIJ.
Mon May 28, 2018 14:30:18
Jantienus Warners
Als vriendengroep hebben we het afgelopen weekend de groepsaccomodatie bezocht.
Beste Mariska,

Allereerst willen wij jullie bedanken voor het geweldige weekend welke wij hebben gehad op Zonnetij.
Niet alleen het weer was fantastisch, maar ook de accommodatie en jullie gastvrijheid sprongen er positief uit.
Ook de mogelijkheid om donderdagmiddag al onze boodschappen te mogen brengen wordt zeer op prijs gesteld.
Kortom: dank voor de geweldige service en de gastvrijheid.

Al onze 13 leden spreken vol lof over de accommodatie en zullen dus zeker zorgen voor een goede mond op mond reclame.
een geweldige accomodatie in een prachtige omgeving. Een aanrader!!
Mon Aug 15, 2016 14:16:57
Savannah Middleton
Zaterdag ochtend heb ik samen met een vriend van me 2 lieve haflingers gehuurd voor een drie uur's rit. Daar aan gekomen wisten ze precies waar voor we kwamen en werden we goed geholpen met waar alles stond. na kennis making mochten we zelf de paarden uit de wei halen. hierna hebbenw e gepoetst en nadat de paarden op gezadeld waren zijn we op pad gegaan. We hebben het heel erg naar ons zin gehad de paarden waren heel braaf en wisten precies waar ze altijd ff galoppeerde. iedereen is daar heel gastvrij en de volgende keer ga we het zeker weer doen maar dan misschien wel elke dag. en eventueel een bungalow erbij. heel erg bedankt en de groetjes aan Stefan en amarant.
Fri Jul 22, 2016 18:34:44
Vera
Ik ben gister terugkomen, van een heerlijke 5 dagen op Zonnetij. Het was geweldig leuk. Ik voelde me zo thuis op Zonnetij. Ik heb het super naar mijn zin gehad! Ik was er met 2 vriendinnen en onze paarden en die vonden het ook geweldig ! Ik kom zeker nog vaak terug. Ik heb nu al heel erg heimwee!!

Snel contact