Op vakantie in Drenthe...wat een goed idee! Genieten van de ruimte, de rust, de prachtige omgeving, de donkere nachten, de vallende sterren en de relaxte bevolking.

Wanneer u kiest voor een vakantie op Zonnetij zult u al deze positieve eigenschappen van Drenthe dubbel en dwars ervaren. Bovendien geniet u van de kleinschaligheid, gezelligheid en gemoedelijkheid die het park u te bieden heeft.

Lekker wandelen, fietsen en/of paardrijden in het Dwingelderveld, verrast worden door de schoonheid van het bos en de grote stille Dwingelose heide....hoe fijn is dat! Aansluitend een heerlijke cappuccino of Italiaans schepijsje nuttigen in 't Gebint mag daarbij niet ontbreken...

Zowel de Noorse- als de moderne bungalows, de groepsaccommodatie, de safaritent, het sfeerhuisje, de trekkershut en de camping zullen er voor zorgen dat u liever niet meer naar huis wilt.

Paardrijden, high-tea's, stoelmassages, Viking experiences, broodjes bakken bij het kampvuur, pasta-avonden, noem maar op...het kan bij ons allemaal...

Dus...aarzel niet en kom gezellig naar Zonnetij...de koffie staat klaar! (en in de zomer heerlijk italiaans schepijs)

 

Snel contact