Activiteiten Hoogseizoen.

Gedurende het hoogseizoen vinden er diverse activiteiten plaats op de camping! Wat we gaan doen is afhankelijk vd samenstelling vd kinderen/gasten.

De Amerikaanse BBQ (wij zorgen voor het vuur u voor de rest) en de pasta-avond (u laat de andere gasten meegenieten van uw favoriete pasta) doen het altijd goed op Zonnetij.

De kinderen kunnen broodjes bakken aan een stok bij het vuur en op warme dagen kunnen u en de kids heerlijk afkoelen in het mooie openluchtzwembad gelegen op 10 min. fietsen van het park midden in het bos (toegangskaartjes met hoge korting te krijgen bij receptie).

Ook het knutselen en de spooktochten zijn een groot succes op Zonnetij!

Sterren kijken vanuit je luie stoel! Een fantastische ervaring, gegarandeerd succes!

In juli en augustus is er genoeg te doen voor paardenliefhebbers, onze begeleiders kennen alle ruiterpaden in de nabije omgeving en brengen u op de mooiste plekjes van het Dwingelderveld...buiten de vakanties om kunt u natuurlijk ook komen paardrijden, informeer naar de mogelijkheden...

-Wat te vieren of met de fietsclub op pad? Koffie met ambachtelijk gemaakt gebak reserveren voor een grote groep, dat kan in 't Gebint op Zonnetij!

Nieuw is de fietsroute langs ons park!

Fietsroute door Nationaal Park Dwingelderveld

 

Snel contact