Activiteiten Hoogseizoen.

Gedurende het hoogseizoen vinden er diverse activiteiten plaats op de camping! Wat we gaan doen is afhankelijk vd samenstelling vd kinderen/gasten.

De Amerikaanse BBQ (wij zorgen voor het vuur u voor de rest) en de pasta-avond (u laat de andere gasten meegenieten van uw favoriete pasta) doen het altijd goed op Zonnetij.

De kinderen kunnen broodjes bakken aan een stok bij het vuur en op warme dagen kunnen u en de kids heerlijk afkoelen in het mooie openluchtzwembad gelegen op 10 min. fietsen van het park midden in het bos (toegangskaartjes met hoge korting te krijgen bij receptie).

Ook het knutselen den de spooktochten zijn een groot succes op Zonnetij!

Sterren kijken vanuit je luie stoel! Een fantastische ervaring, gegarandeerd succes!

In juli en augustus is er genoeg te doen voor paardenliefhebbers, onze begeleiders kennen alle ruiterpaden in de nabije omgeving en brengen u op de mooiste plekjes van het Dwingelderveld...

Nieuw 2019: Activiteiten te boeken op Zonnetij.

Het gehele jaar door kunt u, wanneer u verblijft op het park, uw activiteit boeken:

  • High tea...zoete en hartige hapjes....net even anders.
  • Stoelmassage... Tineke komt met haar stoel op locatie en verzorgt een heerlijke stoelmassage.
  • Viking experience...Altijd al eens een eigen siermes, lepel of haarspeld willen smeden? Wij bieden de mogelijkheid voor deze smeedworkshop.
  • Knutselworkshop....in de breedste zin van het woord....afhankelijk van doelgroep en grootte vd groep

Meer info over bovenstaande activiteiten te verkrijgen via: 06-46396404 (Zonnetij), of benader zelf de organisatie die de workshop gaat verzorgen, zodat u een workshop op maat kunt krijgen...

Nieuw is de fietsroute langs ons park!

Fietsroute door Nationaal Park Dwingelderveld

 

Snel contact